måndag 17 december 2007

Uppdatering: Kökshandduken som blev en tavla

Foto: Ellmania
För tillfället har den ensamma köksväggen fått en vän. Av vackra motivet Staden blev det alltså till slut en jultavla. Eftersom den är så vintrig blir den inte särskilt långlivad, men jag njuter av den så länge juldekorationerna får stanna i rampljuset. Sedan är det hög tid att ta itu med en mer bestående lösning för köksväggen. Vägghylla vs. tavellister-problematiken igen, med andra ord. Annars kanske kökshanddukstemat kommit för att stanna: Allt som behövs är en RIBBA-ram från IKEA och ett vackert tygmotiv. Kanske Mairos fina mönster Strössel? Eller Perssons Kryddskåp från Almedahls? Det går naturligtvis lika bra att använda tygstuvar i lämpligt format! Möjligheterna är många...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din tavla blev verkligen vacker Emmie! Med din nya återbruksstil. Köp inte allt du vill ha, gör om och gör nytt av det gamla! Mycket praktiskt. Mer återbruk :)

Ellmania sa...

Tack! Det känns ju väldigt bra att låta en vacker kökshandduk få leva upp lite. Jag ser det lite som en modifierad Askungen-story: Fast här förvandlas kökshandduken tillbaka till sitt forna jag lagom till tjugondag Knut istället för vid tolvslaget: Lite längre fest i det här fallet, än för stackars Askungen alltså ;)

Kram E