onsdag 5 mars 2008

Snygga skator

Foto: Sandberg
Jag fattade tycke för detta mönster för några år sedan då jag av en händelse såg det i någon tidning. Marina Petterson, elev vid HDK, blev med detta möster Sandbergs Tyg & Tapet ABs stipendiat år 2005. Förhoppningsvis kommer denna tapet i produktion någon gång: Mönstret är vackert och skator är rent estetiskt lite underskattade. Själv skulle jag kunna tänka mig ett exemplar med grå bas... Vet någon därute mer om detta tapetmönster?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Åh, vad jag blir glad att du gillar mitt mönster! Det har gått några år sedan jag gjorde det nu och tyvärr kom det aldrig i produktion. Det passade inte in i de kollektioner Sandberg skulle släppa då och sen...tja, det blev liksom inte av att göra något av det. Men jag gillar det själv och har inte riktigt släppt taget om det: för ett tag sedan så skickade jag en förfrågan till Boråstapeter. Så vem vet, det kanske äntligen kommer upp på väggen till slut? Titta gärna hur det ser ut på med vit bakgrundsfärg och i miljöbild på min hemsida www.amazedesign.se. Kram, ha det gott!

Ellmania sa...

marina petterson: Nej men hej! :)Åh, det var den vita färgställningen jag fastnade för. Ditt mönster är verkligen underbart. Jag håller tummarna för att du hittar en producent snart, hoppas hoppas!

Unknown sa...

Håller helt med dig om att skator är estetiskt underskattade. En utav de vackraste fåglar vi har här i norden.
Skulle gärna ha tapeten på väggen.