tisdag 20 maj 2008

Dagens ord

Foto: Keep Calm Ltd via En mamma dag
Ännu ett härligt tryck från Keep Calm Ltd. Och med ett budskap att bli glad av! Fler tryck hittar du här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det alldeles perfekt! Jag har klickat hem ett ex. Jag kan varmt rekommendera Keep Calm. Snabb leverans, treviga mejl och bra kvalité. Du får slå till till någon utvald vägg :-)

Anonym sa...

de ha ju så fina grejer. Har en keep calm carry on. Love it!

Marjo

Margareta, ägare t o m 2014 sa...

Härlig tanke att göra något gott av något surt. Lite som "If you can´t beat them, join them"

Ellmania sa...

Weronica: Ja, jag längtar verkligen efter att beställa något av alla underbara tryck! Måste bara frigöra en vägg först ;)

Marjo: De är också jättefina! Har inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag hade velat ha bara. Fast det lutar nog åt seafoam aqua... Vilken valde du?

Margareta: Ja, eller hur? Texten är så härlig, den inställningen önskar jag att jag hade lite oftare när saker känns motiga :)

Anonym sa...

Efter sökt på nätet valde jag att köpa på bakerbooks-3ggr billigare. Men där finns ju bara den röda. hadde velat ha den solgula. Men den röda var mycket finare än jag trodde, lite åt det rosa hållet :) Nu ska jag bara hitta en fin ram till den

Marjo

Ellmania sa...

Åh, jag hade aldrig hört talas om Bakerbooks. Ska genast kolla upp... Sfgirlbybay säljer Keep Calm-tryck på etsy med bra priser. Hon har solgult också, fast det visste du säkert redan. Den röda är hur som helst väldigt fin!

Anonym sa...

http://www.barterbooks.co.uk/ Så hette den ;)

marjo

Ellmania sa...

Aha! Nu hittade jag den :) Tack!