lördag 19 juli 2008

Graffiti

Foto: Design for Mankind
Foto: Re-surface, Design*Sponge
Idag lutar vi oss tillbaka ett ögonblick och kontemplerar över om en skvätt graffiti kan lämpa sig för inomhusbruk. Egentligen är det ju en variant av fenomenet väggord, vilket exponerats flitigt här på Ellmania. Vad tycker du, är graffiti konst eller bara konstigt? Skulle du välkomna det på någon av dina väggar?

5 kommentarer:

AshleyL. sa...

i love urban art. its so mysterious and intriguing!

Lisa sa...

Som slöjdbevakare går mina tankar genast till den världen över ökande stickgraffitin. Stolpar och parkbänkar är instickade i olika kulörta garner (håll utkik nästa gång ni går på stan!). Det tycker jag är ok eftersom det inte förstör något permanent som "vanlig" graffiti kan göra. Men att ha graffiti hemma tycker jag nog är lite mysigt så länge man får bestämma själv, jag vill ju inte direkt att någon ska "tagga" mitt hus om natten...

Ellmania sa...

ashley l: I agree, it´s an interresting way of decorating!

Lisa: Jag håller utkik men har tyvärr aldrig stött på något utomhusstickat ännu. Att få huset taggat om natten vore trist, men om någon skulle sticka lite färgglatt här kring Nordbane skulle ingen bli gladare än jag!

Anonym sa...

Graffiti, nej tack! Men min syster delar lägenhet med en kompis och på ena köksväggen får alla besökare skriva sina autografer. Det har blivit många nu. Inte så värst snyggt men personligt iaf!

Ellmania sa...

Tove: Åh, vilken intressant idé. Men jag förstår vad du menar, estetiken får nog stryka på foten där...