tisdag 11 november 2008

Siffror

Foto: Apartment Therapy
Foto: Bloesem via Design*Sponge
Foto: Emmas designblogg
Foto: Habitat
Bokstäver som dekoration har synts flitigt i inredningssammanhang. Minst lika snygga är deras kusiner siffrorna! Men vilken siffra är då den mest estetiskt fulländade? Efter en lång stunds fundering har jag bestämt mig för nummer 9. En ovanligt skrivvänlig och snygg krumelur tycker jag. Vilken är din favorit?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nummer 3!

Linnéa sa...

Helloo! Jag gillar 4 bäst. Den har också en mycket sympatisk färg, rosa med lite dragning åt lingon med mjölk.
Kram!

BeBe`s blogg sa...

Hei, for en inspirerende blogg du har! Håper det er ok at jeg linker til bloggen din? Jeg velger meg tallet 9, siden jeg er født den datoen. Syns den har en fin svung over seg.:)

Anonym sa...

ååh vilken bra blog du har, får jag tipsa om en sak?
haru sett true blood? en tvserie, så bra.
http://www.trueblood.se

pussheeej

MiA sa...

Hejhej!
Hittade hit när jag sökte på wabisabi - vilket jag nyss upptäckt och gillar starkt :)
Härliga bilder och inspiration har du ju här. Bokmärker direkt!

Önskar dej en skön helg!
MiA

Ellmania sa...

Åh, så intressant att så många av er har åsikter om siffrorna!

Tove: Japp, trean är mycket skrivvänlig och fin den också!

Linnéa: Presentera gärna hela din färglära för oss här, det är inte varje dag som man har förmånen att diskutera siffror med någon som utläser bestämda färger från respektive av dem... Nio var iaf brun minns jag...

Bebe: Tack så mycket, kul att du vill länka till mig!

k: Jag älskar att få tips om bra tv-serier. -Jag följer bara ett fåtal och letar efter fler vära att se. Jag ska definitivt ta en titt på True Blood! Tack för tipset!

Mia: kul att du hittade hit! Jag är också fascinerad av wabi-sabi, men har haft svårt att hitta mer ingående information om ämnet. Har dock för mig att Emma på Emmas designblogg skrev om det härom veckan. Sköna hem ska ha en bra artikel i sitt arkiv också!

Anonym sa...

韓式烤肉,烤肉,味蕾工坊,輕食餐廳,餐廳,咖啡,咖啡館,可樂,蘭亭香,燒肉,五角,拉麵,咖哩,御菇園,料理,壽司,香子屋,向下走,瑪瑪米亞,達文郡,咖哩,海鮮餐廳,斑鳩,歐式派店,料理,哈士通,咖啡,咖啡,玫瑰園,中國,橙色九月,咖啡,鄉村料理,咖啡,咖啡館,串燒,西部牛仔,法國小館,咖啡西餐,犁舍,酒吧,LA,馬路食館,沙發,馬路,咖啡,炭烤,日本料理,捷克老爹,卡利,波希米亞,音樂餐廳,別墅咖啡,餐廳,75起舞,階梯,大蒜,王牌咖啡,王品,朋友,鴛鴦火鍋,鴛鴦火鍋,蕃茄,咖啡,牛排,咖啡,日本,啤酒,喜憨兒,咖啡