tisdag 3 mars 2009

Konst på golvet

Foto: Livingetc
Foto: Sofie Andersson
En tavla lutad mot en vägg är ett enkelt men effektfullt sätt att dekorera ett rum. Det behöver inte nödvändigtvis vara en solitär: Några tavlor i grupp kan utgöra ett fint stilleben. Eftersom du slipper spikhål i väggen blir det också lätt att ändra om bland dina tavlor.
Artwork on the floor, leaning aganst a wall is a simple yet striking way to decorate a room. It doesn't necessarily has to be a single piece: A group of pictures can make a nice still life. Leaving no nail holes in your walls, it allows you to redecorate your walls more often.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Snyggo!

Och hela Din blogg är förresten SNYGGO! :-)

Anna Johansson sa...

Så har jag haft det i några veckor nu. Jag har ju rätt bra smak. Eller som Bert Karlsson skulle sagt: "Det är 25 års konstant framgång som gjort mig såhär ödmjuk";-)

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hej!
Hittade din blogg först nu. Massvis med härliga bilder som inspirerar, va glad jag blir!
Vänliga hälsn Kerstin

Anonym sa...

Jag har tavlor på golven och det är ingen hit i mina ögon. Dammfälla + att det gör att mitt ofärdiga hem ser... ofärdigt ut... ;)

Anonym sa...

Jag älskar inredningsbilder med just tavlor på golv och lite varstans! :) Det ser så härligt ostylat ut (fast i själv verket kanske det är väldigt genomtänkt??).

MEN som Linda här ovan skriver så tycker jag att tavlor på golvet i verkligheten (= mitt hem) mest ser dammigt och ofärdigt ut..

Ellmania sa...

Susanne: Tack snälla, underbart att höra!

Anna: Tänk att det fanns en så klar koppling mellan dig och Bert Karlsson. Och jag har missat den under alla dessa år :)

Stina: Välkommen hit!

Linda: Nej, det är ju en klar nackdel. Jag har också en ett par tavlor på golvet och dammsugningsmässigt är det förstås ingen större hit :)


Lise: Eller hur!

annetje surie sa...

Love your blog!
It's very inspiring and this post, wow, I wish this was my house.
Maybe you've time to take a look at this:
http://eepurl.com/bNVVAz

best regards
Annetje

Unknown sa...

Awesomely captured this photos.Looks wonderful! Keep posting.

Click Here