tisdag 13 maj 2008

IKEA inspirerar

Foto: Apartment Therapy
Foto: Elle Interiör
Foto: IKEA
Foto: IKEA
Foto: Apartment Therapy
Huvudrollsinnehavare, uppifrån och ner: HEMNES himmelsängstomme, IKEA PS GREA textil, PAX garderob, VIKA skrivbord, IKEA PS skåp.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ikea himmelsängen är inplanerad i mitt sovrum. Med superfint tyg hängande och puderrosa väggar. Längtar. + PS skåpet, i vitt, i hallen. Mycket planer :) Bra med billigt ikea!

Marjo

Linnéa sa...

Ååh, en sån där garderob vill jag ha. Ska definitivt planera in en sådan i mitt nästa hem. Det ska vara kul att klä på sig!

SimplyGrove sa...

I LOVE all of these pictures!!!!

Ellmania sa...

Marjo: Det låter underbart! Vilken puderrosa nyans har du valt? Alcro har ju några varianter i sin Ad-kollektion, men jag letar fortfarande efter den (i mina ögon) "perfekta"...

Linnéa: Ja visst vore det ren lycka att få börja dagen i en sådan. Naturligtvis med perfekt klädorganisering, ljust, rent och snyggt. Mmm.

Simplygrove: Me too! :)

Anonym sa...

Jag har tittat lite på färgen Tyll från alcro...men inte riktigt säker ännu

Marjo

Ellmania sa...

Marjo: Tyll är verkligen jättefin! En sak gör mig lite tveksam dock: Jag var inne på en färghandel och frågade lite om just pudertoner och fick då veta att det är bra att välja lite "smusiga" nyanser eftersom de får en mycket klarare framtoning på en hel vägg. Dvs en mild beigerosa nyans kan bli nästan grisrosa om det inte finns en aning svart i färgenkompositionen. Kolla för säkerhets skull innan du köper färg, så att du slipper en trist överraskning. Lycka till med målandet! :)

Anonym sa...

ja, Jag har tänkt på det. Tyll ser ju bäst ut på färgkartan, men ska in å snacka med dem innan jag köper :)