tisdag 3 mars 2009

Konst på golvet

Foto: Livingetc
Foto: Sofie Andersson
En tavla lutad mot en vägg är ett enkelt men effektfullt sätt att dekorera ett rum. Det behöver inte nödvändigtvis vara en solitär: Några tavlor i grupp kan utgöra ett fint stilleben. Eftersom du slipper spikhål i väggen blir det också lätt att ändra om bland dina tavlor.
Artwork on the floor, leaning aganst a wall is a simple yet striking way to decorate a room. It doesn't necessarily has to be a single piece: A group of pictures can make a nice still life. Leaving no nail holes in your walls, it allows you to redecorate your walls more often.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Snyggo!

Och hela Din blogg är förresten SNYGGO! :-)

Anna Johansson sa...

Så har jag haft det i några veckor nu. Jag har ju rätt bra smak. Eller som Bert Karlsson skulle sagt: "Det är 25 års konstant framgång som gjort mig såhär ödmjuk";-)

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hej!
Hittade din blogg först nu. Massvis med härliga bilder som inspirerar, va glad jag blir!
Vänliga hälsn Kerstin

Anonym sa...

Jag har tavlor på golven och det är ingen hit i mina ögon. Dammfälla + att det gör att mitt ofärdiga hem ser... ofärdigt ut... ;)

Anonym sa...

Jag älskar inredningsbilder med just tavlor på golv och lite varstans! :) Det ser så härligt ostylat ut (fast i själv verket kanske det är väldigt genomtänkt??).

MEN som Linda här ovan skriver så tycker jag att tavlor på golvet i verkligheten (= mitt hem) mest ser dammigt och ofärdigt ut..

Ellmania sa...

Susanne: Tack snälla, underbart att höra!

Anna: Tänk att det fanns en så klar koppling mellan dig och Bert Karlsson. Och jag har missat den under alla dessa år :)

Stina: Välkommen hit!

Linda: Nej, det är ju en klar nackdel. Jag har också en ett par tavlor på golvet och dammsugningsmässigt är det förstås ingen större hit :)


Lise: Eller hur!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

annetje surie sa...

Love your blog!
It's very inspiring and this post, wow, I wish this was my house.
Maybe you've time to take a look at this:
http://eepurl.com/bNVVAz

best regards
Annetje

Unknown sa...

Awesomely captured this photos.Looks wonderful! Keep posting.

Click Here

Unknown sa...

Very meaningful piece of art. Continue doing like this kind of art. Nice and God Bless


Website