söndag 1 mars 2009

Townhouses

Townhouses, är de inte underbara? Jag hade älskat att bo i ett sådant. Men eftersom det är ytterst osannolikt att det skulle ske, muntrar jag upp mig själv med denna rara väggdekoration från Elly Nelly. Jag föreställer mig att den skulle vara fin i en barnkammare.
Townhouses, aren't they adorable? I'd love to live in one, but since that's not likely to happen I cheer myself up with this sweet wall decoration by Elly Nelly. I imagine it would look nice in a nursery.

7 kommentarer:

Healing Naturaly sa...

Very Sweet.

Anonym sa...

Å, så fina! Jag har faktiskt bott i nåt slags townhouse, dock bara på ett våningsplan (det var omgjort till lägenheter.) Jag hade trädgården, så jag tycker nog att min lägenhet var den bästa! :-) Men i ärlighetens namn var mitt hus inte sådär fint som på väggdekorationen.

Zun sa...

En av de finaste väggdekorationerna jag har sett hittills! Skulle vara jättefin att matcha med de numera klassiska zinkhusen, eller hur?

Ha det gott!
/Zun

Wally sa...

I love that walldecoration, where have you bought it?

Ellmania sa...

Annette: You'll find a link to Elly Nelly in the text above. I don't know if they have any retailers...

homes for sale Philippines sa...

Decorating in your home does not need to be expensive or difficult. Often you can achieve fantastic design results by spending a small amount of money on items that make a big difference, or by using items you already own.

Deirdre G

Stanley Montgomery sa...

Cool design.

LMT CQBMLK16-MARS