fredag 23 november 2007

Dagens sätta-i-halsen-moment

Foto: Kamelo
Åh, en sån fjäderhatt skulle jag vilja ha på väggen, tänkte jag härom kvällen och skickade lite snabbt iväg en prisförfrågan till återförsäljaren. 5500 kr, blev svaret. *host* Som hittat... En Heimlich Maneuver vore fint.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haai-aaa! Din räddare är här. Nu kan du andas igen!
Mina kära vänner på springbok säljer din efterlängtade hatt för ynka (i sammanhanget iallafall) 2 900! Finns i flera färger, men den vita är ju självklart finast (jag vet, för jag har sett den på nära håll)
Så vad väntar du på? Med befriade luftvägar och med fjädrar i sinnet, styr kosan mot göteborg!
Kram på dig!
Linnéa

Ellmania sa...

Åh, känner redan hur luften strömmar frittoch fint igen, har ju chock-rosslat ända sen innan helgen! Tack för det lilla glädjebudet, ska bara konsultera mitt bankkonto om saken. Jag ser hur som helst fram emot att bli guidad till snäckskalslampornas högborg vid nästa visit! Kram E

Anonym sa...

Mycket fantastiskt fröken Ellman !

Som vanligt är ödmjukheten den främsta flaggan i ditt mantra (jag tänker på titeln på sidan Hahahah).

Jag vill se bilder när du klipper bonzai av yuccapalmer med kökssax, blandar the med en kemists precision etc det hade satt ytterligare "proffs" prägel på sidan (som jag faktiskt är jävligt imponerad av). Eller är det ett taktiskt drag att folk inte skall riktigt veta vem som står bakom detta stil/smak idé mecca? Om du vill kan jag skicka mitt hemmagjorda recept på special glögg som om en timme kommer att göra SUPER SUCCE hos mina vänner. Jag skickar det, så kan du ta full ära och publicera receptet. Ett sus kommer att gå över internet !!!!!


Ha det

Oscar

Ellmania sa...

Hej Oscar!

Trevligt att du tyckte om sidan. Taktiskt? Tja, det känns fint att vara lite hemlig, det tycker jag om. Dessutom är det ju inte särskilt intressant att göra ett personporträtt av min egen högst hemliga existens, när det är inredningen som ligger i fokus.
Skicka gärna glöggreceptet, det låter intressant! Hoppas gästerna oh-ar och åh-ar som anstår denna himmelska brygd. Kram E