måndag 5 november 2007

Har du plockat fram...

Foto: House to Home
...alla varma fluffiga filtar ur gömmorna? Nu är det dags! Enligt gammal tradition ses alla helgons dag som årets första vinterdag. Hepp. Och jag som trodde att vi hade en hel höstmånad kvar. Kallare blir det ju hur som helst, så några extra filtar för hemmets invånare och gäster känns välkomnande och mysigt. Kanske kan de bo i en fin korg, precis som på bilden?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har! :-)

Ellmania sa...

Hej Frida! Och tack, så kul att du tycker om den :)

Anonym sa...

Har precis hittat mina filtar bland flyttkartongerna. De är så härliga! Med några fårskinn så blir vinterlyckan total. Och tända ljus...

Anonym sa...

Plocka fram ...? Jag har nog missuppfattat filtanvändandet en aning. Jag änvänder dom året runt. Men det var verkligen fint att ha dom i en korg sådär. Verkligen fint.

Kram

Ellmania sa...

Håller med dig Lisa. Vintern kräver många mysinsatser för att bli riktigt tilltalade. Skulle också vilja tillägga ett antal koppar te till ovanstående uppräkning av mysfaktorer. Kram E

Ja, Anna. Du är ju lite av filtarnas drottning. Att förvara dem i en filt måste ju låta skrattretande, när du kan vira dem omkring dig. Alla på en gång, helst ;) Men visst ser det mysigt ut. Kram på dig!