tisdag 29 januari 2008

Bokstavera

Foto: Sköna hem
Foto: Decor8
Foto: Livingetc
Foto: Creative Activity
Bokstäver är vackra, både stående för sig själva och tillsammans i ord. Låt någon enstaka bokstav eller ett väl valt ord pryda ditt hem. Tycker du att det låter krångligt att ge sig ut på bokstavsjakt, är ett alternativ att göra utklipp ur tidningar och rama in ditt alster i en fin ram. Glöm inte passepartout.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härligt inspirerande blogg! :)

Hittade hit genom att söka på "sittpuff" och tänkte kommentera inlägget om det, men det fick bli en kommentar på det senaste istället. ;)

De marockanska sittpuffarna finns förresten på rea på http://www.designdirekt.se/. Jag är väääldigt sugen på dem.. :P Samtidigt är jag väldigt sugen på att sy egna. Hmm..

Anna sa...

Ah! Jag kopierar direkt!

Kram

Ellmania sa...

enioreh: Tack för rea-tipset! Och visst är sittpuffarna underbara; jag känner ett starkt behov av en vit (som tyvärr verkade ha tagit slut). Jag är djupt imponerad av dina ambitioner att sy en egen: Vilken utmaning! Det vore dock överkurs för mig :) Kul att du hittade hit!

Anna: Åh, väntar med spänning på resultatet, lycka till!

Anonym sa...

Jag ser bara stegen på bild 4. Vilket snyggt exemplar! Jag måste ha en stege! Det får bli vårens projekt, att fixa en stege av något slag, vilken som!

Lisa

Anonym sa...

efter att jag läst och tittat drömmande på alla bokstavsinlägg var jag tvungen att gå ut och jaga efter några. :p jag ramlade in på village och hittade snygga metallbokstäver och siffror för ynka 59 kr/styck! med följde också några skruvar, så det är antingen på väggen eller stående på tex. hyllor som gäller. och för er som letar efter en stege av nåt slag, en gudalik svart trästege (som säkert går att måla om) stod i ett hörn. gå in på village.se och leta efter en affär nära dig vetja. :)

Ellmania sa...

jennie: Åh, tack för tipsen!