onsdag 30 januari 2008

Konsten att integrera Pez i inredningen

Foto: Family Living
Pez är ett fenomen som jag ställer mig en aning frågande till. Jag betraktar de små plastiga figurerna med huvudet lite lätt på sned och undrar varför. Fast som ivrig påhejare av människors olika samlingar, så intar jag naturligtvis en positiv hållning även till små tablettfyllda gubbar. Av bilderna ovan kan vi lära att Pez är lika gångbart i kök som i badrum. Det var väl skönt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy! Elsker når man bruker samlinger av forskjellige slag som endel av interiøret!

Ellmania sa...

m&co: Ja, visst är det charmigt med samlingar. Personliga avtryck gör ju också att man slipper ett hem som ser ut som en kall och obebodd möbelkatalog, min mardröm. Besökte din blogg, den är helt underbar!

Linnéa sa...

Hello.
Jag har alltid sett Pez lite som plastigt skräp som verkligen inte duger att samla på. Och inte är godisarna särskilt goda heller... Suck, det är nog egentligen det jag är mest bitter över. De är i gott sällskap med de där halsbanden i pastellfärg som man kunde äta. Kul att mecka med, men helt omotiverat att äta dem.
Ha det bra!

Ellmania sa...

Hej Linnéa!
Ja, det är väl tyvärr precis så illa. Fast jag minns en tid då de där godishalsbanden var höjden av rikedom att äga :) Jag tror faktiskt aldrig att jag ens smakat Pez-godis, än mindre ägt en sådan plastgubbe. Kram E

marta_tururu sa...

me encanta!!!!! qué recuerdos de cuando era niña XDDD


saludos desde http://decoinspiracion.blogspot.com/

Ellmania sa...

tururu: I agree with you, Pez reminds me a lot about my childhood too. Though I never had a collection of my own... But probably always wanted one ;)