torsdag 23 augusti 2007

Inspirationsbilder: Rum för små

Trots att jag inte har några barn själv så kan jag inte låta bli att inspireras av vackra rum för små liv. På en punkt är jag dock förberedd på utökning: Mina föräldrar har en gammal charmig gunghäst som mamma hade som barn. Den hoppas jag få ha i ett eventuellt framtida barnrum. I övrigt ligger jag lågt, mycket lågt. För tillfället är jag extremt nöjd med att bara titta på och bli glad av vackra bilder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommentar från en praktisk vän. Går det att ha ett stilrent barnrum? Det vore ju den högsta drömmen. Att ha rena och ljusa ytor, inte så många leksaker och bara vacka saker. Men jag har ju inga barn ännu så det är ju inget problem. Oerhört inspirerande Ellmania. Snygga vimplar i vackra tyger.

Ellmania sa...

Hmm... jag vet inte om stilrent och barn går ihop alla gånger: De brukar ju ha en förkärlek för, glitter, guld och plotter. Så när de blir tillräckligt gamla för att uttrycka sina åsikter är det väl kört med det stilrena (om man inte har tänkt missunna dem deras egna estetiska värden). Men hoppet lever!