söndag 26 augusti 2007

Ordna dina böcker efter färg...

Foto: Domino
Behöver du mer inspiration? Besök galleriet The Rainbow of Books Pool med en overkligt stor mängd foton på ovanstående tema.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oerhört snyggt. Men hur ska man hinna med allt? Det känns som om det först måste vara undanplockat i lägenheten, rent och snyggt och sen kan man gå till organisering av böckerna... Men en vacker tanke... Jag kanske borde städa ändå.

Ellmania sa...

Ja du, det är kanske en prioriteringsfråga. Men när du har fått så fint i hyllan kommer nog städinspirationen till resten av rummet också, tror jag!

Anonym sa...

Hej Em!

Jag har både ordnat mina böcker efter färg och har även ett boktorn eftersom vi fick ta ner en hylla. Böckerna efter färg är jättemysigt även boktornet men nackdelen är att det hela tiden rasar. Detta har hänt fyra gånger vad jag kan minnas. Det blir ganska tråkigt att bygga boktorn hela tiden... så boktorn i en hylla låter väldigt bra, risken för ras är inte lika stor =)

KRAM!

Ellmania sa...

Ja, ditt boktorn minns jag ju nu när du säger det. Både bok- och kuddtorn tycker jag mycket om! Fast jag håller med, det är ju lite opraktiskt! Kanske alla böckerna får plats sedan när du får din nya hylla, så du slipper fler ras :)

Anonym sa...

Så du menar att man ska börja med det som är kuligt så orkar man ta tag i resten sen...?

Ellmania sa...

Precis. Och det som inte blir gjort är förmodligen inte värt att göras ;) Läs Karen Kingstons bok "Rensa i röran med Feng Shui" för mer inspiration! Eventuellt kan Anna H bjuda oss på en kortfattad recension?

Anonym sa...

Hem sis! Hoppas att du inte missat expressens+bonniers nya satsning på färgkoordinerad kvalitetslitteratur varje tisdag t o m 1/4 08. Jag kom ihåg bilden från din blogg och köpte dubbel uppsättning idag. Kram / M