söndag 30 november 2008

Badrum

Foto: Trine Thorsen
Foto: Desire to Inspire
Foto: Birgitta Wolfgang Drejer
Foto: Desire to Inspire
Foto: Livingetc
Vi börjar den nya månaden med en inspirationskavalkad på temat badrum.

4 kommentarer:

Anonym sa...

fanstastiska badrum!

Camilla sa...

Hej!
Har sparat jag-vet-inte-hur-många bilder från din blogg till mitt eget lilla inspirations/idéarkiv till den vackra (dessvärre troligen avlägsna) dag då jag ska bygga eget hus. Var hittar du alla fina bilder??? Och hur har du tid att lägga upp dem? Var bor du? Vem är du? Jag är själv inredningsberoende, heter Camilla, bor i Malmö och tänker bli stammis på din blogg. TACK!
Mejla mig gärna - camilla@tubertini.com.
/Camilla

Ellmania sa...

Venus: Ja, särskilt bild nr 2. Där skulle jag nog aldrig vilja lämna badkaret ;)

Camilla: Tack för din trevliga kommentar, så kul att du hittat så mycket inspiration här! -Jag längtar själv efter den dagen då jag kan påverka formandet av ett hem från övergripande planlösning till minsta detalj.

Nu ska jag försöka besvara dina frågor också:

Min stora passion för inredning gör att jag hittar inspirerande bilder på alla möjliga och omöjliga ställen: Böcker, tidningar, internet... Och visst tar det lite tid, men det är också enormt roligt! Intresset för inredning är helt och hållet ett fritidsnöje och inte alls mitt yrke. Jag är utbildad inom helt andra områden: Personaladministration och Montessoripedagogik. Just nu arbetar jag med det senare och bor på västkusten, i Halmstad. Malmö är en underbar stad som jag tycker mycket om! Jag är i Malmö ganska ofta och har faktiskt till och med funderat på att flytta dit. -Efter lång tid av starka påtryckningar från vänner som bor där :) Trivs du bra i Malmö?

Jag är glad att du tycker om Ellmania och du är varmt välkommen som stammis här! Hälsningar Emmie

Anonym sa...

韓式烤肉,烤肉,味蕾工坊,輕食餐廳,餐廳,咖啡,咖啡館,可樂,蘭亭香,燒肉,五角,拉麵,咖哩,御菇園,料理,壽司,香子屋,向下走,瑪瑪米亞,達文郡,咖哩,海鮮餐廳,斑鳩,歐式派店,料理,哈士通,咖啡,咖啡,玫瑰園,中國,橙色九月,咖啡,鄉村料理,咖啡,咖啡館,串燒,西部牛仔,法國小館,咖啡西餐,犁舍,酒吧,LA,馬路食館,沙發,馬路,咖啡,炭烤,日本料理,捷克老爹,卡利,波希米亞,音樂餐廳,別墅咖啡,餐廳,75起舞,階梯,大蒜,王牌咖啡,王品,朋友,鴛鴦火鍋,鴛鴦火鍋,蕃茄,咖啡,牛排,咖啡,日本,啤酒,喜憨兒,咖啡