tisdag 2 december 2008

Årets julkort

Foto: Livingetc
Under helgen tillverkades ett antal julkort med inspiration hämtad från detta foto. Modellen är enkel och mycket lättillverkad, vilket passade mig alldeles utmärkt. Tjugotvå kort presterades allt som allt. Detta naturligtvis parallellt med intensivt glöggdrickande och adventsfika innehållande obscena mängder julgodis, lussekatter och pepparkakor. Så, kära läsare, hur ser du på traditionen att skicka julkort? Är den en plåga som skapar dåligt samvete eller uppskattar du korten som dimper ner i brevlådan och pysslandet med att skicka hälsningar till nära och kära?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mjo, julkorten skapar dåligt samvete alltmedans jag blir barnsligt lycklig för varje som dimper ner i min brevlåda..! Åren som jag skickat julkort är lätträknade :S (f'låt till alla mina vänner!)

Ellmania sa...

Hej Lise! En cross-over av båda alternativen då alltså :) En vän till mig, som är dålig på att skicka julkort, försvarar sig mot dåligt samvete med att hon tänker på miljön ;)

Anonym sa...

Miljötänk - bra idé! ;)
Det brukar bli en hel del sms:ande för min del för att kompensera de uteblivna julkorten. Inte på långa vägar så personligt som ett handskrivet kort kan vara, men ändock en tanke :)