måndag 27 augusti 2007

Ceci n´est pas un livre

Nej, "det här är ingen bok" som det ju också står, franskt och fint, på ryggen. Detta är S.E.L.F. Shelf, en väghylla som sätts upp på väggen, belamras med en trave böcker som sedan ser ut att sväva fritt mot väggen. Texten "Ceci n´est pas un livre" får väl antas vara en travesti på René Magrittes klassiska verk La trahison des images, med de berömda orden "Ceci n´est pas un pipe". Så mycket som fyra kilo ska den klara att bära och finns att köpa i fyra olika färgställningar för 279 kr på Cool Stuff.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yeah! Min dator har accepterat livets gång och inträdet i Ellmania. Måste bara säga att din blogg är underbar. Jag blir förbluffad och förundrad! Satt precis tyst i fem minuter och bara njöt ... Var hittar du alla dessa vackra bilder? ... den som söker finner antar jag. Får jag lov att sprida bloggen vidare, vore ju synd att låta världen gå miste om all denna Skönhet.

Ellmania sa...

Nämen Anna Ho! Så trevligt att din dator släppte till och gav dig tillträde till kommentar-rutan! Välkommen!!! Och tack!!! Ja, du får såklart sprida bloggen vidare, den är numera ganska ohemlig. Tack vare Mr Arnesson (Joannas man) bl a. :) Dessutom blir jag ju så barnsligt lycklig över kommentarer, så jag borde nog tvinga på fler människor den :)

Anonym sa...

Idén med de svävande böckerna tycker jag är riktigt mysig. Lite magiskt på nåt vis. Men jag tror nog att man ska passa sig lite för Cool Stuffs sortiment om man vill ha något estetiskt vackert. Det kan se bra ut på bild men antagligen är den väldigt plastig. Ett litet tips. Vill du ha nåt fint, sök inte hos hobbex/teknikmagasinsinspirerande affärer.

Anonym sa...

oj, oj, oj. Jag blir lite nervös av kommentarerna kring denna hylla men den ser bra ut på bild. Intrycket är positivt. Men jag vill ju inte ha något hobbexplastskit för 279 kronor... Kram L

Ellmania sa...

Nej, det vill man ju verkligen inte! Men den har blivit väldigt uppmärksammad bland inredningsintresserade, så jag tycker att någon borde höjt ett varnande finger om så var fallet. Kanske de blev förblindade av den härliga idéen med en svävande hylla? Vi får väl fortsätta att sväva i ovisshet om ingen kan tänka sig att offra 279 kr i vetenskapens namn... ;)