söndag 26 augusti 2007

Ett annorlunda bibliotek

Detta är riktigt kul tycker jag! Demeter har med en imponerande bredd inriktat sig på att förse mänskligheten med alla möjliga och omöjliga dofter genom sitt Library of Fragrance. Dessutom erbjuder den svenska återförsäljaren Eleven specifikt anpassade produkter beroende på hur man vill exponera sin valda doft: Parfym, rumsspray och kroppsvårdsprodukter finns i sortimentet. Men det är inte det som gett upphov till min fascination. Nej, namnen är utan tvekan det som trollbinder mig allra mest. Eller vad sägs om Wet Garden, Cannabis Flower, Steam Room, Rain, Gin & Tonic, Laundromat eller (smått otippade) Dirt? Mer förutsägbara dofter finns också att tillgå förstås. Jag kommer nog förr eller senare inte kunna motstå att beställa någon eller några av dofterna. In the name of science, om inte annat. 150 kr kostar en parfym från Library of Fragrance. Foto: Eleven

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du att sur disktrasa finns? Det är nog min värsta! Eller eventuellt svettig tröja som aldrig blir riktigt ren i tvätten, urk! Spännande idé med ett doftregister. Wet garden måste ju lukta underbart. Vill man ha den som kroppsdoft eller rumsdoft? Jag tycker verkligen att du ska införskaffa en favoritdoft eller två. Sur disktrasa??? Apropå disktrasor måste jag slå ett slag för lintrasan från Växbo lin som säljd bland annat på hemslöjden. Har haft min i två-tre år och tvättar den en gång i veckan. Den luktar aldrig surt! Tänk om alla ägde en sådan, så mycket obehag jag skulle slippa. Det måste ju vara en bra gåbort present, eller? (Kanske inte efter detta inlägg :)Lis

Ellmania sa...

Du kan få sambeställa med mig, om du vill :) Och okej, jag får väl krypa till korset och köpa en Växbo-trasa! Finns den i svart? Jag måste ju prova den i vetenskapens namn, så kan jag recensera den här sedan!

Anonym sa...

Jag tror att Lisa är disktrasornas drottning, hon verkar ha koll på hur man ska få disktrasan att hålla sig borta från den sura "doften". Men hur är det egentligen med deodoranter? Har hon lika stor koll där? =)

KRAM

Anonym sa...

Jag kan informera om att Dirt är en helt fantastisk doft som är HELT värt pengarna. Det är som att krypa ner i en jordkällare och dofta på golvet, det kanske inte låter fängslande men den är OTROLIGT sexig - speciellt om man har riktigt feminina kläder. Jag har den nästan varje dag.