söndag 26 augusti 2007

Liv, por favor?

Foto: Beckers Ja, det är utan tvekan så att Jonas Bohlins lampa Liv är fantastisk. Egentligen var det min vän Lisa som öppnade mina ögon för den när hon knåpade ihop en replikation av en gammal lampskärmsstomme och lite tyll. Och det är ju ett, ekonomiskt sett, mycket överkomligt alternativ om man inte känner att man har 4900 kr över att spendera på en alldeles egen, alldeles äkta Liv. Något övrigt har jag väl inte att tillägga, förutom att väggnyansen på den övre bilden är mycket vacker och nästan identisk med min egen sovrumsfärg. Ah, självsmicker... so pure, so good!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt och mitt sovrum i en perfekt harmoni, ahh. Jag kanske skulle ge mig på att kopiera Liv lite bättre nu när jag har en ordentlig närbild. Jag såg lampan första gången på något designprogram för ganska många år sedan och blev oerhört inspirerad. Min prislapp hamnade nog på cirka 20 kronor för tyll, tråd och stomme. Lisa

Ellmania sa...

Ja, det gjorde du bra! Kanske du kan göra en hel liten industri av det hela och dra dig tillbaka lagom tills du fyller 30, med dignande bankkonton i Monaco osv... :)