måndag 20 augusti 2007

Var bor dina rullar? (part two)

Jo minsann, det finns alltså fler rullar som ska förvaras med stil! För den som har en förkärlek för att hålla sig med mer än en omslagspappersrulle hemma (eller är lycklig ägare till en massa fina tapetrullar), kan en zinktunna eller en gammal trälåda i lämpligt format vara ett trevligt förvaringsalternativ. Att placera sina gamla otäcka julpapper som ett centralt blickfång, vore väl en skamfläck och skymf för de flesta hem. Men för de som samlar på vackra, dekorativa och omsorgsfullt utvalda pappersrullar slår jag härmed ett slag för att exponera dem lite. -Låt rullarna få krypa fram ur skåp och skrubbar och sola sig i sin egen glans ett slag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Em!

Någon gång i framtiden, när jag har flyttat från denna trånga garderob på 48kvm så vill jag ha ett sminkbord. Det ska stå i min jättestora "gåingarderob" på 48kvm =) eller i mitt stora badrum eller kanske i sovrummet.

En spegel ska hänga på väggen och under ska det stå ett vacker bord, ganska litet. Där ska jag ha smycken, parfymer och andra trevliga saker som jag kan behöva för att göra mig fin. Finns det någon fin bild på mitt sminkbord, är detta något som du kan tänka dig att ha i framtiden? Har du några tips?

KRAM!

Ellmania sa...

Hej Jo! Så roligt att du är här och hälsar på min blogg då och då :) Din sminkbordsidé låter alldeles underbar! Alla flickors dröm: Jag kommer ihåg att min mormor hade ett njurformat sminkbord med enormt mycket smycken och parfymer... väldigt fascinerande tyckte jag! Jag ska spana i mitt lilla "bildarkiv" och hålla ögonen öppna, kram på dig min vän.

Anonym sa...

Bra idé. Jag har många vackra saker, i min garderob. Borde nog tänka över detta bättre. Samma sak med knapparna.... Men vars ska jag ställa alla mina vackra prylar?

Ellmania sa...

Tja, varför inte omorganisera i hyllorna då och då så att du kan visa upp dem lite? Kanske på hyllan ovanför tv-bänken? Där vet du ju inte riktigt vad du ska ha, eller?