söndag 9 september 2007

Kvällspyssel

Foto: IKEA
Foto: Pottery Barn
I kväll har jag ägnat mig åt att fylla mitt hem med nya saker som jag, mot bättre vetande, handlade med mig hem från helgens utflykt till Göteborg och vännen Joanna. Mest förödande för min ekonomi blev besöket på IKEA: Tänk att man ständigt hittar så nödvändiga saker där! Min New York- budget är troligtvis påverkad (jag har inte vågat titta närmare på mina återstående finanser ännu). Hur som helst har jag alltså vigt kvällen åt att låta de nya fina sakerna hitta sina platser i hemmet. Bland annat lyktan POMP, som fått sällskap av ett blockljus och svarta blanka stenar. Pottery Barn hade inspirerande bilder enligt samma koncept, som får illustrera kvällens projekt. Fint blev det i alla fall! Den fina lyktan kostar 129 kr på IKEA.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ALLTID negativ till en början vad det gäller glasvaser med pynt i. Men jag borde veta vid det här laget att det är oerhört sällan som du misslyckas med dekorationer. Du har mig helt i ditt våld och jag tycker dessutom om det.

Ellmania sa...

Tack darling Charlie! Vilken underbar insikt :)

Anonym sa...

Som IKEA medarbetare (nej, inget bindestrek efter IKEA, don't ask) blir jag rörd och stolt över att vår futtiga heminredning bereds plats i detta smått fantastiska inredningsforum. Dock vill jag vänligt, men icke desto mindre bestämt, be dig, o högt ärade inredningsgeni, att skriva våra produktnamn med de STORA bokstäver de förtjänar. Snälla.

Följer utvecklingen med spänning... Och ska nog tamigfan ha dassrullarna på muggen i en sån där hög glasvas enligt tips från dig.

Ellmania sa...

Hej Daniel! Så snälla saker du skriver till mig: Jag är rörd, TACK! Självklart förtjänar IKEA att visas respekt och inte befläckas med smutsiga gemener :)Stora bokstäver it is! Jag ska genast åtgärda denna skymf genom att rätta alla sådana fel. Det gläder mig särskilt att du tagit till dig mitt favorit-förvaringstips!