torsdag 6 september 2007

Vackra vita vaser

Foto: Beckers
Foto: San Francisco girl by bay
Foto: La Rédoute
Jag är extremt svag för vitt! Vitt är luftigt, vilsamt, avslappnande och vackert. Vita vaser utgör inget undantag från denna besatthet, de är fina såväl med blommor som utan. Gärna i grupp. IKEA har vansinnigt prisvärda små sötnosar för 19 kr styck samt den kurviga vita glasvaser SALONG från 49 till 79 kr. På La Rédoute finns den romantiska vasen Prisca med blommor för 229 kr. Jag vill fylla mina skåp med massor av vita glasvaser som jag kan ta fram en och en eller i en stor fin grupp, som ovan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vackra vita vaser är alltid trevliga. Men varför i herrans frid förstöra en vackert formad vas, den nedersta bilden, med tuttinuttigt krimskrams? Man skola icke lägga grädde på filén!

Anonym sa...

Det är så jättevackert med tuttinuttigt krimkrams, jag älskar sånt! Jag vill inte att det ska sticka ut för mycket men när det är diskret krimskrams så tycker jag om det, då får jag det där lilla extra att titta på.

KRAM

Ellmania sa...

Grädde på filén kan vara alldeles utmärkt, tycker jag. Vem vill äta ett ensamt köttstycke? Några harmlösa och skira blommor är sällan fel, inte heller i detta fall. Men visst; den "tuttinuttiga" vasen gör sig kanske bäst med några kvistar i, eftersom den är så dekorativ helt på egen hand. Men jag lovar att du ska slippa den i vårt hem ;)

Anonym sa...

Krims och Krams verkar ha gaddat ihop sig mot den enda som verkar se helt klart på den här frågan.;-)
FÖRSÖK nu istället att visualisera bort puttinuttet på vasen och se att den helt enkelt hade varit mycket finare utan....Så!..Det var väl inte så svårt...

//Från "Ormen som aldrig ömsar"