tisdag 23 december 2008

God Jul

Samtliga foton: Bo bedre
God Jul till alla er kära läsare. Jag kommer att fira julen på en ö utanför Stockholm. Det kommer att bli många långa promenader, underbar julmat och viktigast av allt; större delen av klanen Ellmania. Hur kommer du att fira jul?
Merry Christmas to all of you dear readers. I´ll be spending the holidays on an island near Stockholm. There will be lots of long walks, traditional swedish christmas food and most importantly the Ellmania clan. How will you spend the holidays?

5 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul! Jag firar jul tillsammans med min och Tommys familj, vi kör emellan. Som tur var är det bara 1 mil att köra. Kram Sandra

Anonym sa...

God jul! Hoppas att du får lite julefrid trots sovomständigheterna! ;)
Kram Tove

Jane Flanagan sa...

Merry Christmas!

Anonym sa...

Vi är så glada att Ellmanias Halmstad-klan kom till Stockholm och firade jul!

We're so happy that the Halmstad part of the family came to Stockholm to celebrate cristmas!

// Bro

Ellmania sa...

Tjohalia: Vilken tur att det är så nära emellan dem, annars är det inte alltid helt enkelt att fördela firandet över flera platser. Hoppas att du fick en fin jul!

Tove: Julen blev mycket idyllisk med hela familjen och i ett hem som gjort för julfirande. Tack vare effektiva öronproppar sov jag dessutom som en prinsessa!

Jane: Thank you :) A very merry christmas to you too!

Bro: Å den sydliga grenen av Ellmaniernas vägnar vill jag tacka för den helt underbara julen på Ekerö. Bättre julfirande har vi nog aldrig haft: Familjemys, promenader och ljuvlig mat i perfekta proportioner! Stor kram till dig, Annelie och de två små sötnosarna från mig.