tisdag 2 december 2008

Årets julkort

Foto: Livingetc
Under helgen tillverkades ett antal julkort med inspiration hämtad från detta foto. Modellen är enkel och mycket lättillverkad, vilket passade mig alldeles utmärkt. Tjugotvå kort presterades allt som allt. Detta naturligtvis parallellt med intensivt glöggdrickande och adventsfika innehållande obscena mängder julgodis, lussekatter och pepparkakor. Så, kära läsare, hur ser du på traditionen att skicka julkort? Är den en plåga som skapar dåligt samvete eller uppskattar du korten som dimper ner i brevlådan och pysslandet med att skicka hälsningar till nära och kära?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mjo, julkorten skapar dåligt samvete alltmedans jag blir barnsligt lycklig för varje som dimper ner i min brevlåda..! Åren som jag skickat julkort är lätträknade :S (f'låt till alla mina vänner!)

Ellmania sa...

Hej Lise! En cross-over av båda alternativen då alltså :) En vän till mig, som är dålig på att skicka julkort, försvarar sig mot dåligt samvete med att hon tänker på miljön ;)

Anonym sa...

Miljötänk - bra idé! ;)
Det brukar bli en hel del sms:ande för min del för att kompensera de uteblivna julkorten. Inte på långa vägar så personligt som ett handskrivet kort kan vara, men ändock en tanke :)

Anonym sa...

韓式烤肉,烤肉,味蕾工坊,輕食餐廳,餐廳,咖啡,咖啡館,可樂,蘭亭香,燒肉,五角,拉麵,咖哩,御菇園,料理,壽司,香子屋,向下走,瑪瑪米亞,達文郡,咖哩,海鮮餐廳,斑鳩,歐式派店,料理,哈士通,咖啡,咖啡,玫瑰園,中國,橙色九月,咖啡,鄉村料理,咖啡,咖啡館,串燒,西部牛仔,法國小館,咖啡西餐,犁舍,酒吧,LA,馬路食館,沙發,馬路,咖啡,炭烤,日本料理,捷克老爹,卡利,波希米亞,音樂餐廳,別墅咖啡,餐廳,75起舞,階梯,大蒜,王牌咖啡,王品,朋友,鴛鴦火鍋,鴛鴦火鍋,蕃茄,咖啡,牛排,咖啡,日本,啤酒,喜憨兒,咖啡