måndag 3 september 2007

For the love of Eiffeltornet

Foto: Flickr
Foto:IKEA
Foto: Domestic
Av någon anledning är jag mycket svag för Eiffeltornet. Inte i praktiken; jag har aldrig mött det öga mot öga, men som fenomen. Jag gillar Eiffeltornet på samma sätt som man kanske kan gilla en accessoar. Jag gör puderrosa kopplingar till 50-talet, vippiga kjolar, glamour och en lite snällare värld. Alltså borde jag av rena Feng Shui-skäl skaffa mig en liten souvenir-replika att kröna mitt hem med. Att hitta en sådan har visat sig vara svårare än jag trott: Jag minns att min farmor hade ett i lämpligt format, men det är spårlöst försvunnet. Kanske återstår bara att åka till Paris och inhandla mig ett eget i fickformat, samt ordna ett möte med The Real Deal och se om fascinationen kvarstår... Tills dess erbjuder IKEA lindring för den som känner sig svältfödd på Eiffel-fronten, i form av en gigantisk (140*200 cm) tavla för 1495 kr. Även Domestic kan komma till undsättning för 61 Euro samt frakt, om man föredrar ett vinyl-dito.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan mig väldigt tydligt se dig göra hoppsasteg i nån liten vippig kjol under Eiffeltornet. Det är en mycket tilltalande bild i mina ögon ;-)

Ellmania sa...

Tack Charlie ;)

Anonym sa...

I inclination not concur on it. I think precise post. Especially the appellation attracted me to review the unscathed story.

Anonym sa...

Amiable dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.