måndag 4 februari 2008

Mobiler

Foto: Karin Eriksson
Foto: Emmas designblogg
Foto: Little Circus
Foto: Apartment Therapy
En mobil kan i princip se ut hur som helst. Att tillverka en borde inte vara särskilt svårt. En trevlig idé är att skapa en av små älsklingsprylar som gör dig glad. Kanske en leksaksbil du tyckte mycket om som liten, en ovanligt vacker snäcka eller en slipad prism som bryter ljuset fint. För den som är bevandrad inom origami kan detta vara ett mobiluppslag. Kanske finner du inspiration i någon av bilderna ovan. För den som hellre köper färdiga alster rekommenderar jag ett besök hos keramikern Karin Erikson. Hon gör himmelska saker i keramik, bland annat just mobiler.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ellmania! Vilka vackra mobiler.

Men du har glömt "oroarna" (tillsammanskronor). Beskrivning finns på hemslöjdens hemsida www.hemslojd.org under rubriken ungt tror jag. Du får inte glömma slöjden :)

Kram Lisa

Anonym sa...

Tillsammanskronorna finns på www.hemslojden.org under ungt, slöjda själv och halmslöjd. Lite dålig research innan... Lisa

Ellmania sa...

Lisa, det vore en skymf att gå in och tafsa på ett område som så uppenbart hör hemma på Slöjdfeber. Kram e

Lisa sa...

Jo, visserligen. Men slöjd och heminredning ligger väldigt nära. Du får gärna tassa in då och då. Slöjdfeber har inte alltid tid att ta upp så många inspirationsinlägg, tyvärr.