lördag 9 februari 2008

Vintern som aldrig blev av

Foto: Narnia
Meterologerna är samstämmiga, det har nu officiellt blivit vår! Vinter blev det aldrig riktigt, åtminstone inte för oss i södra Sverige. Detta är naturligtvis inget som beklagas här på Ellmania; personkemin med kung Bore har aldrig riktigt funnits där. Men eftersom den kalla och mörka årstiden nu kastat in handduken i förtid, är det väl på sin plats att ta ett snyggt avsked och vifta lite symboliskt med näsduken. Idag dansar vi därför ut vintern med en ljuvligt idyllisk snöorgie à la Narnia. För nu är det över, vår it is!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, idag har det varit riktigt vårlikt här i Skåne, men jag slår vad om att det kommer att bli kallt igen. Bara för att meterologerna säger att våren är här, betyder ju inte att det är rätt. Tyvärr...

Lisa sa...

Våren, är den här permanent? Jag tror på bakslag innan detta är över... Tyvärr. Tror inte på vår förrän efter påsklovet, då kan den få komma i all sin glans. Herregud, det har ju inte varit sportlov ännu! Var är vi på väg? (Väldigt vårlikt idag dock, plusgrader och solsken)

Ellmania sa...

Nåja, låt oss hålla tummarna iallafall! Vem kan väl tacka nej till sommar från april till september. -Oh, sweet bliss :)