lördag 6 december 2008

Can We Shall We

Foto: Etsy
Så var det dags igen: En ny blixtförälskelse i tryckskepnad (om man ska vara petig är det kanske mer utskuret papper än tryck, dock). Den här gången är det flera motiv som jag fallit handlöst för. Det som visas ovan säljs tyvärr inte längre, men flera vackra finns att njuta av på Robert Ryans Etsy-shop. Jag kommer säkert inte kunna avhålla mig från att visa fler av dem i framtiden. Fortsättning följer troligtvis, med andra ord.

4 kommentarer:

Emelie sa...

Jättsnyygg bild! några sådana på väggen hade ju inte suttit fel..
Ska kolla in de andra med!
Vill bara tacka för en jätteintressant blogg. VFöljer den intensivt. Du har bra smak! :)

kram emelie

Anonym sa...

Alltså hur hittar du allt fint?! Underbara bilder, vill ha!
Kram Tove

Anonym sa...

Vill du att din blogg skall synas mer och dessutom ha chansen att vinna feta priser? Se då till att registrera en användare på Halmstadforum.se. Den bloggare som varje månad drar flest besökare till hemsidan kommer att belönas med en plats på förstasidan och ett pris. Låter detta bra? Tveka inte! Registrera dig nu!!!!

PS. Vi kommer även utse Halmstads bästa Bloggare, vinnaren tilldelas ett skriftligt bevis. Det är något att hänga på väggen de!! DS.

Halmstadforum.se // Ryktet går – Häng med

Ellmania sa...

Emelie: Visst är de underbara. -Tyvärr också lite dyra :)Tack för berömmet, så trevligt att höra!

Tove: Vill också ha :)

Halmstadforum: Den informationen ni gått ut med är varken tillräckligt informativ eller lockande nog för att skapa ett intresse. Tyvärr. Gör om och gör rätt.